Dealers

Jouw ideale bank

Jouw Bellice, jouw stijl

De ideale bank ziet er voor iedereen anders uit. Ben jij bijvoorbeeld een liefhebber van een uitgebreid ‘woonlandschap’ in een neutrale tint? Of geef je de voorkeur aan een compacte eyecatcher in een sprekende kleur? Met het uitgebreide programma Bellice van Leolux kun je elke interieurdroom verwezenlijken.

01 - 03

Product overview

Bellice is certainly one of the most complete Leolux programs ever produced. You craft the perfect configuration, Leolux will build it for you, with the materials, colours, and dimensions you love.

Leolux design bank Bellice

Bekleding

Het beeld van je bank wordt natuurlijk heel sterk bepaald door de bekleding die je kiest. In de collectie van Leolux vind je vele soorten stof, leer en artificial leather, met elk hun eigen structuur, gevoel en look. Welk materiaal ook je voorkeur heeft, je kunt alle kanten op om precies de juiste uitstraling te vinden.

Arm en poot

Ook zul je versteld staan van de invloed die het type arm heeft op de uitstraling van je Bellice. Maak hierbij je keuze uit hoog of laag en breed of smal. Er is zelfs een verstelbare ‘klaparm’. En wat dacht je van de poot? Ook daarvoor heb je meerdere opties, die elk een heel eigen draai geven aan jouw Bellice. Zeker als je kiest voor een mooie kleur lak- of poedercoating.

Advies bij jouw Bellice

Je merkt het, het uitgebreide bankenprogramma Bellice van Leolux biedt je ongeëvenaarde keuzemogelijkheden. Gelukkig sta je er bij je zoektocht niet alleen voor. De adviseurs in het Leolux Experience Center en bij onze deskundige dealers staan voor je klaar om je bij je keuze te helpen. En ook de Leolux Creator is een ideaal hulpmiddel bij het uitzoeken van de bekleding van je bank.