Dealers

Leer

Hoe houd je het leer van je Leolux-meubel in topconditie? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Het is daarbij wel belangrijk dat je even goed in de gaten houdt welke leersoort er op jouw meubel verwerkt is.

Stof

Alle Leolux-stoffen zijn met zorg geselecteerd en voor de hele collectie geldt onze exclusieve garantie. Met de juiste verzorging blijven ze vele jaren mooi.

Hout

Hout en fineer zijn natuurlijke producten. Hout leeft, en daarom is het gebaat bij een goed klimaat in huis en de juiste plaatsing.

Marmer

Marmer is een natuurlijk materiaal dat met veel zorg door onze leveranciers wordt afgewerkt. Kleur en structuur verschillen echter per product. Het blad van jouw eigen tafel zal dan ook altijd iets in kleur en in tekening afwijken van het staal of showroommodel dat je hebt gezien. Om deze natuursteen gemakkelijker te onderhouden, zorgen wij ervoor dat elk blad geïmpregneerd is met een middel dat de open structuur van een beschermende laag voorziet.

Garantie

De eerste 2 jaar geldt een 100% garantieregel. Voor de volgende 5 jaar hanteren we een afschrijvingssysteem, plus uitgebreide nazorg. In totaal heb je dus 7 jaar garantie.